Scala kører udelukkende med frivillige kræfter

Bliv frivillig i scala

Scala kan kun eksistere som biograf hvis den drives af ulønnede frivillige kræfter. I dag er der omkring 50 gode folk fra nær og fjern der dagligt driver biografen, 360 dage om året.

Som ny frivillig bliver man undervist i biografens cafédrift, med alt hvad det indebærer for at kunne stå bag disken i Scala. Man får også et kursus i at vise film som operatør og når man er ved at være klar bliver man sluppet løs, først med støtte indtil man føler sig helt klar.

Er man ikke til café eller operatør vagter, har vi også et lille rengøringshold som bestemt også kan bruge flere frivillige.

Vi kan ikke betale vores frivillige noget for arbejdet, men i stedet får man en fribillet for hver vagt man tager. Ligeledes kan man tage sig en kop kaffe, the eller en sodavand når man er på vagt.

Vi holder nogle sjove hygge arrangementer for vores frivillige løbende over året. Sidste gang havde vi en lille picnic tur i Gudhjem hvor vi spillede kub og petanque og hyggede med kaffe, kage og champagne.

Hvis du kunne tænke dig at blive frivillig i Scala eller blot vil høre mere om det, så skriv direkte til formanden på nybirk@mail.dk og vær med til at holde vores dejlige biograf i live.