Scala´s nyhedsbrev - august 21

Så røg coronapolitiet!

 
 

Nu skal du ikke længere vise coronapas når du gæster Scala Gudhjem

Pr. d. 1. august skal man ikke længere vise coronapas ved indgangen - og sikke en lettelse! Det har ikke altid været let og skulle agere coronapoliti for vores frivillige. De har jo holdt hårdt på at gæsterne skulle vise coronapas og der har været enkelte episoder som man gerne ville være foruden, men det er slut nu - tak for det!

Servernedbrud - til 100.000 kr.

Vores tolv år gamle server brød ned for en måned siden og det betød, at det blev nødvendigt at skifte hele serveren ud. Den nye server viste sig at koste ikke mindre end 100.000 kr. så det blev en dyr omgang. Heldigvis havde vi afsat 50.000 kr. fra sidste regnskab til netop den slags, så vi havde lidt at starte med, men nu skal vi ud og se om vi kan finde nogle penge, så vi kan få dækket udgifterne ind.
Det tog desværre en hel uge at få serveren fremskaffet fra England og derudover at få en tekniker til øen for at skifte det hele, så Scala var "nede" i en hel uge desværre.

The High Note
 

Uheldet betød, at filmen "The High Note" måtte udskydes til august, så dem der er medlem af Biografklub Danmark, bliver ikke snydt - filmen kommer blot i august.

Pakke tilbud til "FISK"
Scala videreformidler hermed et arrangement på Rønne Theater hvor gæster fra otte udvalgte byder tilbydes et sær arrangement, se her:
I forbindelse med årets store forestilling på Bornholms Teater, ’FISK’, tilbydes vores gæster fra otte udvalgte byer på Bornholm nu, at de kan lade bilen stå og komme med på en fællestur i Rønne Theater. Tilbuddet lyder på, at man får en A-billet til FISK + busbillet T/R + valgfri drink i Teatercaféen for bare 300 kr.! (En normalbillet til forestillingen alene koster 225 kr.) 


Byerne og datoerne er som følger: 
Nexø Tirs. d. 7.9. (med opsamling også i Åkirkeby). 
Gudhjem Tors. d. 9.9. (med opsamling i Klemensker). 
Allinge/Sandvig Fre. d. 10.9. (med opsamling i Tejn). 
Svaneke Ons. d. 15.9. (med opsamling i Østermarie).

 
Tidsplanen vil være som følger. Afgang fra de respektive byer kl. 18.30 – opsamling i de øvrige nævnte byer ca. 10-15 min. senere. Ankomst til Rønne Theater ca. 19.10/19.15. Forestillingsstart kl. 19.30. Efter forestillingen bydes der på valgfri drink i Teatercafeen, hvorefter bussen kører retur med afgang fra teatret kl. 22.45 fra hovedindgangen i Østergade.
Der vil i hver by være en lokalguide, der står klar ved bussen og tager imod og tjekker billetter, samt deltager i hele arrangementet.
 
De præcise opsamlingssteder er som følger: 
7.9. Nexø: Nexø busstation, v. grillen – Påstigning i Åkirkeby: Busstoppestedet v. grillen 
9.9. Gudhjem: Helligdomsvej v. F24 tanken - Påstigning i Klemensker: Ved Brugsen, (retning mod Rønne) 
10.9. Sandvig: Langebjergvej, busstoppet v. Pension Langebjerg – Påstigning i Tejn:Havnevej v. Brugsen. 
15.9. Svaneke
: Svaneke Torv v. Bodegaen – Påstigning i Østermarie: Svanekevej v. plejehjemmet
Køb billet HER: 

 - 


OBS: Billet skal være bestilt senest to dage før den ønskede dato!

Venlig hilsen 
Kim Kaspersen /Bornholms Teater

 
 
 
 

 This email was sent to << Test Email Address >>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Scala Gudhjem · Brøddegade 10 · Gudhjem 3760 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp