Scala´s nyhedsbrev - november 2019

Lydanlægget er dukket op

 
 

Fire paller

Ikke mindre end fire paller skal der til for at forny vores lydanlæg i Scala. De fire paller dukkede op i denne uge og det var heldigt, for teknikerne begynder onsdag d. 23 oktober med at installere det hele. Det tager to dage, men heldigvis bliver det ikke nødvendigt at lukke biografen under installationen. I skal derfor regne med, at fra torsdag d. 24. oktober vil lyden i Scala blive en helt ny oplevelse.

 

Filmklassikerne er på plads

Vores filmklassiker festival løber af stablen d. 1. - 3. november og der er nu også styr på hvad du vil opleve sammen med de tre skønne film. Programmet ligger i bunden af denne mail, men her er et kort udtræk fra de tre aftener:
Fredag d. 1/11 kl. 19.15: Da Harry mødte Sally - her vil du blive trakteret med drinken "Mustang Sally". Det er vores egen bartender Ole Fassel der står for de gode drinks, og der er en gratis drink inkluderet i prisen på bare 85 kr.

Lørdag d. 2/11kl. 19.15: The Piano - her vil Jesper Rovsing fortælle jer om 1800 tallets New Zealand. Et land der bar præg af de mange nybyggere og guldgravere som dominerede det barske, ukendte og fremmede land.

Søndag d. 3/11 kl. 16.30: Mød mig på Cassiopeia - på førstesalen i Scala vil vores husorkester spille nogle af de skønne melodier fra denne danske perle med Bodil Kjer i hovedrollen. Det er Mikael Hammerlund og Jørgen Messerschmidt der står for musikken.

Medlemsaften søndag d. 24. november

Igen i år vil Scala være vært for et særligt medlemsarrangement. Det foregår d. 24/11 kl. 19.00.
Her byder Scala på et glas vin og lidt snacks før aftenens film. Filmens titel er som altid en overraskelse og vi kan love at det er en film med både alvor og humor. Dette arrangement er KUN for dem der er medlem af Scala - det er muligt at købe eller forny medlemskabet i Scala før filmen vises.
Det koster 125 for et enkelt medlemskab og 225 for et familiemedlemskab.

www.scalagudhjem.dk

Så er vi færdige med at designe og udvikle vores hjemmeside. Den får premiere om ca. 14 dage og I kan godt glæde jer. Der er mange nye funktioner og det er muligt for os selv at ændre på indholdet løbende. Det har været en stor mangel på vores gamle site, så det tror vi også kan gøre hjemmesiden mere spændende at besøge. Billetsystemet er også ændret så det nu er nemmere at overskue ens bestilling, bestille gavekort og en hel del mere.

 
 
Facebook
Twitter
Link
Website
 


Skriv til os her:
scala@mail.dk

Kunne du tænke dig at modtage denne mail?
 This email was sent to << Test Email Address >>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Scala Gudhjem · Brøddegade 10 · Gudhjem 3760 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp